De kan også fryses ned og varmes op i en ovn. Falafler lærte jeg at lave for mange år siden, faktisk da jeg var en 19 år og fik en kærste, der havde været vegetar i flere år
Vi fik pitabrød med falafel i går til aftensmad. Men igår spiste vi dem med falafel, mums. Bages i 15 minutter i en forvarmet ovn (varmluft) ved 200 grader
Igår havde vi besluttet os for at lave pita med falafel. Olie eller ovn. Jeg havde jo egentligt besluttet at de skulle være fedtfattige og dermed en tur i ovnen
Falafel sandwich. Bag brødet i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. Lidt inspireret af Urtehusets lækre sandwich, så har jeg bagt det her lækre foccacia brød tiltænkt som sandwichbrød
Ofte spiser jeg salat og gerne med falafel til. Æg er også rigtig godt, jeg laver dem gerne i en skål af serano – de bliver bagt i en ovn i forme se opskriften her
eks i pastaretter, spiser dem i fladbrød med falafel eller kommer dem oven på mine rugbrødsmadder. Det lyder avanceret, men kræver i virkeligheden ikke andet end en ovn og lidt tålmodighed
Æg, salat, tomat, oliven, frisk basilikum/ purløg og dressing/mayonnaise eller Vegetarfrikadeller/ falafel/ med grønt og dressing ellerHumus med marinerede artiskokker, salat, tomat eller Moset advokado med postej eller Blueost med flydende honning
En af de ting som vi dog har spist på trods af udtalt kødglæde er falafel. Problemet med falafel er nemlig ofte, at de smuldrer, når de bliver stegt - but not these ones
steges færdig i ovn. Kikærterne udblødes og koges efter anvisning på emballagen, dagen før anvendelse. Løg, hvidløg og persille ordnes og skæres i mindre stykker