Durumbrod opskrifter

Durumbrød

Durumbrød

Lækkert franskbrød med sprød skorpe og blød midte. Ælt det lynhurtigt sammen om aftenen og bag det næste morgen
HJEMMELAVEDE - WRAPS

HJEMMELAVEDE - WRAPS

FORORD. Fladbrød, durumbrød, wraps, rullekebab, shawarmarulle - ja kært barn har mange navne. Det flade brødet er typisk det samme
Koldhævede durumbrød

Koldhævede durumbrød

Jeg fik lyst til at bage noget ordentligt brød, så i går aftes satte jeg dej over til nogle durumbrød
Ægte Libanesisk Humus

Ægte Libanesisk Humus

Humus er også en af de libanesiske klassikere som er blevet verdenskendt og elsket. Den smager også bare super godt og kan bruges i mange kombinationer
Mad fra Libanon.

Mad fra Libanon.

På grund af alt det flytteri, som jeg føler ikke rigtig har ende, har jeg været meget bag ud med at poste alle de lækkerier jeg står med i køkkenet når tiden tillader det
Fatoush (Libanesisk salat)

Fatoush (Libanesisk salat)

Denne farverige sprøde salat er en libanesisk salat, som mange libanesere slet ikke kan undværre når den hellige måned Ramadan begynder
Lækre og kernesunde muffinsboller

Lækre og kernesunde muffinsboller

I går bagte jeg de lækreste muffinsboller med lidt hjælp fra Finax. ). Jeg brugte melblandingen fra Finax "Græst Durumbrød - med durummel og knækkede durumkerner", men i stedet for at lave et stort brød, brugte jeg min muffinsform
Durumboller version 2.

Durumboller version 2.

Durum boller. Durumbrød og boller(1 lille brød og ca. 7 boller)Ingredienser. 25 gr. gær1 dl vand2 dl mælk1 æg1 tsk salt1 spsk

Durumbrød

Durumbrød. 1. Rør gæren ud i det kolde vand. Brug gerne en skål, hvor der hører et låg til. 2. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen sammen med en grydeske

Thaisuppe med rejer

1. Bouillon, chili, lime, citron, soyasauce og tomatpure små simre i 15-20 minutter, så suppen får en lidt stærk syrlig smag