Jeg lavede det faktisk som en del af en brunch, men hvorfor ikke bruge det som dessertogså. Visuelt er det jo et farverigt kunstværk, og det kan nydes med suveræn samvittighed
Hvor meget kan man variere en dessert der altid skal indeholde skyr, frugt og nødder. Det kan lade sig gøre med forskellige smagsnuancer og teksturer der giver en lidt anden oplevelse end aftenen før
Kan laves med eller uden fuldkorn og der er endda en glutenfri version. mælkefri is, frisk frugt, chokoladesauce og finthakket chokolade som vist på billedet
Tilføj smeltet smør ogkakaomælk. Server souffléen med lidt cremet kokosmælk – evt. Så blev det tid til en kage … ja, ja, okay, jeg laver vist en del kager, men det er altså også lidt jeres skyld
H. e. r. m. i. n. d. s. t. o. p. k. f. j. g. u. v. l. b. a. æ. D. P. C. ,. ø. J. h. å. c. ". M. -. y. L. 1. B. 5. 2. Æ. +. 0. 8. R. (. 4. ). 3. %. S. V. ½. F. N. G. 6. 7. K. % g
Denne kage blev til en helt almindelig hverdagsaften i mit køkken og indeholder ikke noget fancy, men smagte usandsynlig godt og fik min sukkertrang under kontrol samtidig med at give min krop god næring til natten
Tilsæt vandet, citronsaften og det halve rørsukker. Alle elsker min sorbet og jeg laver den med forskellige smage, alt efter hovedretten og hvad vi ligger inde med af ingredienser