1 spidskål. Del kålen gennem stokken i smalle både, skær løgene i kvarter på langs med toppen på og damp grøntsagerne i 2 dl kogende vand med salt i et par minutter
2 gode store stykker frisk kulmule med skind Smør Olie Salt Peber 1 spidskål 2 spsk sesamfrø Grovpasta Grovpastaen er kun med, så vi var sikre på at blive mætte. 1 spidskål
Damp spidskålen under låg, til den er mør men stadig med lidt bid og tilsæt evt. Anret spidskålen på et fad, læg kyllingestykkerne ovenpå og server med kartofler og agurkesalsa
Hakkebøf, bløde løg, ristede svampe og dampetspidskål. Men når råvarernes kvalitet kan bære at stå alene og hakkebøffen er stegt rosa, spidskålen er saftig og sprød, så behøver man faktisk ikke sovs
Anret spidskål på de smørristede brødskiver og læg en dampet og en stegt rødspættefilet på hver. Spidskålet skæres i tynde bånd og dampes i letsaltet vand i 1-2 minutter. 1/4 spidskål
Er den for kold bliver svampe og kål ikke ristet men snarer dampet/kogt. Er man i tvivl, dog, får man svaret i supermarkedets grøntafdeling, hvor smukke danske spidskål er ved at dukke op
En sprød og fedtfattig, grov bund med masser af dampet spinat, frisk laks, asparges og hytteost-top. (LINK) Der er en grund til, at jeg kalder dette smørstegte spidskål for det perfekte tilbehør
dampet i lidt bouillon. Eller som jeg gjorde den dag – med fintstrimlet spidskål. I går fik I et indlæg. der kun handlede om at gå halvmarathon i Odense med DVL
Muligvis lidt dampet blomkål ved siden af. Lav ovnbagt fennikel og spidskål i stedet for rodfrugter. Her kommer endnu en lækker varieret madplan til ugen der er på vej