Der behøver ikke være meget væske for at laksen og muslingerne bliver dampet. Jeg elsker et godt stykke laks, og det er selvfølgelig fordi det smager godt, men det hjælper også, at det er ret ukompliceret at lave og spise (ingen ben
Ja, som overskriften lyder, skulle vi i aften have haft en tærte med laks. Uheldigvis, måtte jeg i gang med at improvisere for da jeg åbnede pakken med laks lugtede den bestemt ikke frisk
Mange vikler bacon omkring og steger/griller dem, hvilket også smager skønt, men som friske eller bare dampet asparges går man hellere ikke forkert i byen
Så bliver toppen også stegt/dampet, og du slipper for laksejams på komfuret. Den fine fennikel kom i godt selsskab med nye kartofler, løg, fløde og lækker laks
Det blev en rigtig proteinbombe, da jeg havde både æg og hytteost som blev spicet op med røget laks. Halvdelen af æggemassen fordeles i tærtefadet, hvorefter laksen bredes ud ovenpå dette lag, dog holdes et par stykker af laksen tilbage
En sprød og fedtfattig, grov bund med masser af dampet spinat, frisk laks, asparges og hytteost-top. (LINK) Da jeg kiggede listen igennem og fandt jeres favoritter, blev jeg mindet om, at jeg snart må lave denne spinat-æggewrap fyldt med røget laks, pesto og avocado igen
Fordel dampet spinat på bunden efterfulgt af laks og asparges og hæld derefter æggemassen over. laks, spinat og asparges og derudover har jeg rørt masser af frisk dild og citron i æggemassen, og hele familien var ret begejstrede