Hak dadlernei små stykker og kom dem i blenderen sammen med kokos olie, kokosmel og citronsaft. Lad kagerne køle af og kom smeltet mørk chokalade på og pynt med hakkede usaltede pistacienødder
Blend herefter dadler, bananer og æg sammen, og rør det i de tørre ingredienser. Blend havregryn og mandler helt finti en minihakker eller foodprocessor
Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliverlidt bløde – gør dem lettere at blende. Jeg ELSKER jul og i år hvor jeg for alvor kan nyde familien, julen og alt hvad der hører til – hopper jeg glædeligti køkkenet og tryller
Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Hæld daddelmassen i skålen med de øvrigeingredienser, og ælt det hele godt sammen, til du har en sammenhængende dej
friskedadler. Grød er altid et hittil morgenmaden og gerne med forskellig slags topping og fyld. Nu ville jeg også prøve at lave en bagt udgave af grød, da jeg har set en lange række billeder, som ser så lækre ud
Mos dadlernetil en ensartet masse. Skær hokkeido græskaret i både og rens det for kerner. Skrab græskarkødet ude af skallen og mos kødet i skål for sig
Bounty kagen består af en lækker, næsten brownie-agtig bund lavet på dadler, havregryn og kakao, et saftigt kokosfyld og mørk chokolade med et lille drys havsalt, der knaser på toppen
Bland div mel og chaifrøi. Tilsidsttilsæt havergryn og rør det godt rundt. Form 8 kager på en plade og bag dem i 20 min ved 200° varmluft. På billedet er de serveret med alpro blåbær yougurth med chaifrø på toppen, en lille håndfuld mandler og 2 dadler. 1 spsk kokosfibermel. 1 spsk græskarkernemel "blendet græskar i en kaffekværn". 1 spsk mandelmel "mandler med skræl der er blendet i en kaffekværn". 2 spsk chaifrø