Croutoner lyder faktisk lidt bedre en ristede brødterninger, så her i opskriften har jeg valgt bruge navnet croutoner, som oprindelig stammer fra det franske croûton
Server fisketataren i glas sammen med spinat og de grove brødcroutoner. Laksetatar med spinat og grove croutoner150 gr helleflynder150 gr fersk laks150 gr røget laks6 dadeltomater1 bundt koriander1 bundt purløg6 spsk olivenolie2 limeSalt og peberSørg for at fisken er helt frisk og sig til fiskehandleren den skal bruges rå
E. f. t. e. r. å. s. u. p. i. d. o. g. n. a. m. k. l. v. -. D. ,. j. ø. b. c. y. æ. I. h. N. J. (. 6. ). K. P. C. 2. 5. 0. /. 3. 4. %. 1. ½. F. S. T. B. R
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten