Bland yoghurt og cremefraiche og smag til med resten af ingredienserne – gem lidt purløg til pynt. Jeg er vild med kold kartoffelsalat – altså hjemmelavet, af nye kartofler, med iskold frisklavet dressing og masser af friske krydderurter
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
yoghurten – men kødet får en dejlig lidt ru overflade, når marinaden er stegt ind i kødet. Kødet kommes i pitabrødene sammen med grøntsager og cremefraichedressingen
Tilsæt til sidst cremefraiche og smag retten til igen. Vi er meget glade for at søge inspiration til vores retter i andre madkulturer - italiensk mad, græsk mad, fransk mad
Hvis dressingen er for flydende, tilsætter du ekstra mayo, cremefraiche eller yoghurt. Det gælder om at ramme det rigtige forhold mellem citron og cremefraiche/mayonnaise/yoghurt
Spiser du ikke low FODMAP kan du bruge cremefraiche, skyr, græskyoghurt eller lignende. Jeg bruger laktosefri fraich i dressingen til coleslawen, men du kan også bruge laktosefri yoghurt – f