De lækre cookies er fyldt med mørk chokolade, hasselnødder og lakrids. Jeg hygger mig meget med at bage og denne gang blev det til lækre cookies fyldt med gode sager
Havregryn blendes groft med, hvorefter kokosmel røres i sammen med kakaonips og grofthakkede nødder. Disse cookies er dog også væsentlig sundere end de originale, og kan fint spises som et sundt mellemmåltid
Og derfor tyer jeg da også til denne opskrift når der skal bages lette cookies … Selvom jeg kun har prøvet at variere opskriften én enkelt gang (med kokos) kan den jo simpelthen varieres i det uendelige … kakao, m&m’s, hvid chokolade, eksotiske nødder
Denne opskrift på cookies er faktisk bare den bedste jeg endnu har smagt. Grundopskriften har jeg fået ef an bekendt for mange år siden, men siden da har jeg selv udviklet mange nye fortolkninger, som er kommet med i flere af mine bøger
Si mel og bagepulver i og tilsæt revet kokos og grove stykker chokolade og nødder. Er man lidt sulten for sjov, er disse cookies skønne at have i kagedåsen
^Hvis du gerne vil bruge denne opskrift på Low FODMAP, så erstat sødemidlet med ahornsirup og brug græskarkerner, solsikkekerner, macadamianødder, valnødder eller pinjekerner i stedet for nødder (mandel, cashewnød, hasselnød)
Det blev disse cookies, som er spækket med store mængder chokolade og hasselnødder. Tilsidst tilsættes chokoladen og nødderne til dejen og nu kan du komme i gang med bagningen
Hak nødderne og skær fudgen i små stykker, bland dem sammen i en skål. Rul nu kugler af dejen og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, husk de flyder ud, så der skal være plads imellem dem
Og hvad passer bedre, end små (u)hyggelige knogle-cookies, når vi jo har ramt oktober måned og dermed Halloween måneden, samtidig med, at pigerne fra studiet kiggede forbi til aften-hygge igår aftes