Disse cookies får den helt rigtige "chewy" konsistens, bløde i midten og sprøde udenpå og efter min mening rammer opskriften de ægte amerikanske cookies lige på sømmet
Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt. The post American ChocolateChipCookies appeared first on sunderehverdag blog
(de bliver først sprøde udenpå og chewy indeni, når det er kølet lidt ned). Hak chokoladen og hasselnødderne groft og kom dem i skålen med æggeblandingen
I dag bagte jeg cookies til en flok af min datters veninder, som kommer på besøg. 200 g rørsukker50 g brun farin 2 tsk vanillesukker2 æg 250 g blå Finax (eller anden lys melblanding)1 tsk havsalt1 tsk natron 1 dl flydende mælkefri margarine170 g hakket mørk chokolade (uden mælk)Pisk de to slags sukker, vanillesukker og æg sammen til det er lyst og luftigt
D. e. h. r. c. o. k. i. s. n. g. p. å. t. v. m. y. d. l. a. K. I. f. (. ). J. æ. ø. ,. j. E. S. u. M. 2. 1. N. U. O. b. V. C. w. -. P. A. B. 3. 5. 8. 0. /. 4. T. é. R. á. L
I dag skal der bages ChocolateChipCookies, både til min mand kommer hjem fra en søndag(. Jeg har tænkt mig at fryse dem ned rå i små kugler, så de bare kan smides i ovnen og så er der nybagte cookies