Christian bitz opskrifter

Bitz oksekød med sesam og skyr

Bitz oksekød med sesam og skyr

Jeg er startet på Bitz Store Kur - jeg er så heldig at være udtaget til at være en del af det kontrolpanel, som ChristianBitz bruger i de programmer, der bliver vist på TV2, så jeg er top motiveret og synes at det er en spændende fase i mit liv, hvor der forhåbentlig kommer til at ske noget i forhold til mig og mit vægttab
Kål pasta

Kål pasta

Denne kålpasta så jeg Claus Holm og ChristianBitz lave i Go’appetit. Alle opskrifter, Grøntsager, Salat, Vegetar
Tigerrejer i spæde salatblade

Tigerrejer i spæde salatblade

- det hører vi fra de såkaldte eksperter, ja ChristianBitz siger det også. Fisk og skaldyr flere gange om ugen
Kokoskugler

Kokoskugler

Jeg har i en uge fulgt en kostplan fra ” Verdens bedste kur” af ChristianBitz og det går ret fint. Om dagen følger jeg kuren til punkt og prikke og efter aftensmaden melder der sig en lille lækkersult

Forberedelserne er sat i gang

I stedet for Bitz’ grødblanding har jeg dog brug den flade maves grød. Tjek ChristianBitz madplan ud for uge 1 her
Jeg har lige spist en kajkage

Jeg har lige spist en kajkage

Jeg synes I skal se dette hudløst ærlige interview med ChristianBitz. Eller, i hvert fald 2/3 dele af en (de ligger tungt – spiser resten senere)
Skyr med appelsin og thiafrø

Skyr med appelsin og thiafrø

Godt inspireret af ChristianBitz har jeg lavet morgenmads skyr med appelsin og thiafrø. Det dejlige forår er blevet nydt og praktisk forårsaktiviteter er blevet lavet

Sådan tilbereder du fisk en papilotte

20 g blødt smør. 1 usprøjtet citron. ½ bundt frisk urter fx basilikum, dild eller purløg. 1-3 typer af sæsonens grønsager hakket eller snittet fint
Frisk tunsalat - måske til påskebordet?

Frisk tunsalat - måske til påskebordet?

Opskriften er fundet hos ChristianBitz. Så er påskeferien godt i gang. og der er tid til dejlige gåture i det gode vejr, tid til at læse avisen eller en god bog, tid til god mad og tid til samvær med familien
Foodexpo 2012 - Den officielle åbning

Foodexpo 2012 - Den officielle åbning

) Dagen bød først på en dejlig morgenmadsanretning, som blev nydt alt imens forskellige ledere, direktører holdte taler om selve messen, finanskrisen, økonomi og ikke mindst ChristianBitz, der fortalte sjofle anekdoter om, hvorvidt mørk chokolade er godt for barmen eller ej
Kål pasta

Kål pasta

Denne kålpasta så jeg Claus Holm og ChristianBitz lave i Go’appetit. Den så vildt god ud, derfor valgte jeg også at lave den, jeg har justeret lidt på den