Jeg har længe haft lyst til chokolademuffinsmedbrombærtopping. Toppingen bliver lavet af stiftpisket æggehvider og sukker med en smule saft fra brombærsyltetøjet
Kom den luftige topping i en plastpose med en tyl i bunden. For heldigvis findes der mange andre ingredienser som kan erstatte rafineret sukker og i disse chokolademuffins har jeg brugt fedtreduceret kokosmel og mandelmel som giver lidt sødme sammen med ren vaniljepulver, Sukrin gold og Sukrin +
Og det skete sidste gang, da Ditte lavede chokolademuffinsmedflødebolletopping. Jeg havde en del flødebollemasse til overs, som muligvis bliver brugt sammen med noget is en af dagene, men muffinsene kunne også godt have fået mere topping på, uden det gjorde noget
Som variation kan du også lave disse lækre chokolademuffins uden toppingen, evt toppe dem med en lækker dadel/kakao/kokos glasur, eller komme lidt mere chokolade i dine muffins
Så ser man lige mig prøve at lave fin topping til mine chokolademuffins samt marcipanovertræk. -(Har egentlig lavet toppingen før med friskost, smør og flormelis, men den duede bare ikke i dag, - den var så flydende at den stille og roligt flød af min muffin
Skulle have testet en ny Cupcake Topping fra Dr. Det kolde vejr nærmest råbte på nybagte chokolademuffins, men længslen efter det gode og milde vejr fik mig dog til at ændre lidt i opskriften