Pisk kærnemælk sammen med æg og vaniljeessens i en tredje skål. Disse ernæringsforbedrede chokolademuffins gør det lidt nemmere at spise muffins med god samvittighed
Tilsæt kærnemælk. Jeg har længe haft lyst til chokolademuffinsmed brombærtopping. Toppingen bliver lavet af stiftpisket æggehvider og sukker med en smule saft fra brombærsyltetøjet
Han var meget lykkelig for arrivatogkagen, så lykkelig, at han med det samme snuppede førerhuset og spiste det i een mundfuld - en noget klistret oplevelse - Marshmallowfondant er altså ikke gudespise, men flot ser det ud
Pisk æg, kærnemælk og det smeltet smør. Rør de flydende ingredienser sammen med de tørre. Stik eventuelt i dem med et trægrillspyd, for at se om de er færdig
Jeg er ikke den store kagespiser - kan bedst lide dejen - men jeg er vild med processen. De æder rub og stub, er ligeglade med om det er cookies eller chokoladelagkage - bare det er sødt- det er en fryd
Ganske almindelige chokolademuffinsmed god smag af chokolade. De smager godt af chokolade - og du kan vælge at pynte dem med vanilje frosting på toppen
Tilsæt kærnemælk, kakao, mel og natron og rør dejen sammen. 250g kærnemælk. 250g kærnemælk. Jeg startede jo i skole i mandags, og synes lige at der skulle bages lidt muffins til tøserne(jubiiii, flere til at spise det jeg bager
Chokolademuffins bagt på kakaopulver. Chokolade-bageværk går man sjældet forgæves med, og er du i tidsnød, findes der nogle meget lette opskrifter på både chokoladekage og -muffins