Den er god når børnene skal have kage med i skole for der er masser af den, den er lækker saftig og luftig, og kun fantasien bestemmer hvordan din kage skal se ud, nu er det jo påske - så halvdelen af denne kage skal med hjem til en veninde og hendes børn, den skal pyntes med glasur og små påskeæg
Det synes jeg ikke, og derfor har jeg lavet en chokoladekagemed masser af banan i. Bananerne er desuden med til at gøre kagen svampet, og kokosglasuren giver lige det hele et tvist
(Smørcremen laves bedst på røremaskine med K-spaden). Recioto/chokoladekage. Læg en bund mere på og kom resten af smørcremen på inden du placerer den sidste bund på toppen (med bunden opad, så der er færre krummer ift
Bland mandelmel, kokosmel, natron, bagepulver og vaniljepulver og vend det i dejen. Chokoladekage. Hæld dejen i en smurt form eller beklæd den med bagepapir
natron. Jeg er selv helt vildt med denne chokoladekage. Det var første gang jeg skulle prøve, at bage med bønner og det var helt sikkert ikke sidste gang
Den er efter min mening, præcis som en chokoladekage skal være, og selv dejen kan spises med stor fornøjelse, som det ses på nederste billede Jeg lavede kagen uden chokoladestykker, og jeg syntes ikke, at den manglede noget, for kagen er i sig selv meget chokoladeagtig, men jeg kan forestille mig, at chokoladestykker også vil gøre sig rigtig godt i kagen
Bland mel, sukker og natron i en skål. Jeg var for nyligt med i smagspanelet i madbladet ‘Spis bedre’, hvor jeg blandt andet testede en opskrift, der mindede om denne – jeg legede dog lidt med opskriften og ændrede lidt flere steder, så den blev helt, som jeg bedst kunne lide den
Den allerbedste chokoladekage efter min mening. Let men fyldt med smag af det, jeg bedst kan lide. Og det bliver bestemt ikke dårligere med en delikat pistaciefrosting på toppen