Det blev en chokoladekage på den sunde måde og tilmed glutenfri. Søndag eftermiddag blev den skåret ud i fine stykker og anrettet med et drys kakao, flødeskum, blåbær og spiselige blomster fra haven
- en djævelsk god kage til kaffenFor med et kaffebesøg af selveste Mr. Pisk æg, æggeblommer og sukker sammen til en lys og luftig masse og sigt så herefter mel og kanel ned i æggeblandingen
Bo Bech lavede den i “Med kniven for struben” og det er en af de bedste chokoladekager jeg nogensinde har fået, den er godt klistret og smager bare dejlig
Desserten er reddet med denne glutenfri chokoladekage i topklasse. Det er januar, og alle antenner burde være tunet ind på løbeture, salatblade og vand… Jeg kan godt lide både salatblade, vand og at løbe i kulden, meeen jeg kan bedre lide chokoladekage
Rør smør sukker og æggeblommer sammen. Rør natron ud med lidt af kærnemælken og kom det i blandingen, og herefter afvekslende mel blandingen og resten af kærnemælken
Nu kommes den smeltede chokoladeblanding ned i æggeblommerne og vendes forsigtigt med. Gateau Marcel med en passionsfrugt karamel sovs midte er lækkerhed på et højt niveau
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse
Chokoladekage/Bund. med lidt guldstøv. Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lysegul luftig masse. Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lysegul luftig masse
En dejlig, tung chokoladekage – Den franske Gateau Marcel – med kun fem ingredienser. Jeg har faktisk haft kig på denne lækre chokoladekage i rigtig lang tid, og nu var der endelig en anledning til at teste den