Det jeg elsker med slike retter er at man trenger kun et par hovedingredienser, som ost og chips, og så kan man ha det krydderet og den mengden man ønsker og tilbehøret likeså
Men den frostklare vinter med sne og frost overalt. I går var en fantastisk dag – solskin, tyk frost overalt og sneen knitrede skønt under mine sko, mens jeg løb (ja, så fik jeg lige pralet lidt også)
Chipsene lægges lagvist i et fad med sovs og revet ost. Slut af medost. Drysses med purløg. Serveres med RisJeg serverede det med Guacemole og en rest kogte ris, stegt på panden med lidt olie og krydderier
Så tænk lige over varer som plantemagarine, kiks, chips, færdiglavede dressinger, læskedrikke, morgenmadsprodukter, mayonnaise, karmeller, kager og desserter m
Sprøde ostechips Fordel osten i et tyndt lag på en plade med bagepapir. Knæk osten i mundrette chips. Kom chipsene i en tætsluttende box og stil det hele tildækket i køleskabet
Server gerne med nogle tortilla chips og en dip – her har jeg brugt hummus og bluecorn chips. New Yorkere går all in på deres streetfood, og en af trendsene lige nu er panini sandwiches med al verdens forskelligt fyld
Denne ostesauce er perfekt til lasagne, men den kan også bruges til fx fyldte pandekager eller andre retter, der skal gratineres medost, som dip til dine chips (den er nemlig også rigtig god, måske endda bedre, når den er rå) eller på pizza