Hertil smager chilipastaen så ufattelig godt, at du ikke skal være bleg for at bruge den i alskinds retter – for eksempel som dip til grøntsagsstænger, i en skøn tomatsuppe, stir-fry retter eller på den frække thailandske facon i en vandmelonssuppe
sambal oelek (chilipasta). 2 tsk sambal oelek (chilipasta). Chili con carne – Mad skal ikke bare være stærk for at være stærk, men mad må gerne smage stærkt
Sambal Oelek (chilipasta). 1 tsk Sambal Oelek (chilipasta). Ny og spændende salat. Den ser dog træls ud på billedet, hvilket skyldes nogle overmodne avokadoer
Derfor bruger jeg i denne opskrift hjemmelavet rød chilipasta, som virkelig er helt fantastisk (vi laver rød chilipasta sammen med May Kaidee på billedet ovenfor)
DOG var den riiiimelig stærk (min mund brænder endnu), så måske man skulle nøjes med en halv chili eller bare noget chilipasta (eller helt undvære chilien)