D. e. r. h. a. i. k. v. æ. t. d. l. s. å. m. n. g. y. o. p. f. u. M. j. ø. c. S. B. ,. 1. -. 2. 0. 8. b. (. ). N. ½. w. K. I. V. W. 3. T. L. 4. F. P. ”. Ø. ” l
Rens chilierne for kerner og hak chilierne fint. Nudlerne koges efter anvisningen på emballagen. Tilsæt de kogte nudler, sojasauce og citronsaft under omrøring
Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp. Tilsæt chili, presset hvidløg og ingefær og vend godt rundt i grøntsagerne
ekstra chili. nudler, kog dem i bouillon vand. nudler, kog dem i bouillon vand. 4 kyllinger bryster skåret i skiver og stegt på pande med lidt chili. 4 kyllinger bryster skåret i skiver og stegt på pande med lidt chili
Steg sagte løg, chili, selleri og gulerod. NudlerOpvarm fedtstof. ½ lille chili. Nudler. rapsolie1 løg i skiver½ lille chili mild i skiver2 stilke blegselleri i skiver2 gulerod i skrå skiver4 tomater i både1 lauerbærblad2 spsk tomatpure½ tsk paprikaSaft af ½ citron1 fed hvidløgEn rest rødvin ca 1½ dl- giver en mere intens og rund smag til retten , du kan i stedet bruge boullion1½ dl grøntsagsboullion2 spsk frisk hakket basilikum2 spsk frisk hakket persille400 g. Kog nudler i rigeligt vand, lad dem dryppe af for vand og server saucen med nudler og drys med friske krydderurter 4 personer
Chili. Nudler. Frisk chili. Nudlerne koges et minut mindre end anvisningen på pakken. krydder-paste, æg, hakket persille, hvedemel, chili, salt og peber
Svits hvidløg, løg, chili, ingefær og citrongræs i olie ca. Denne ret er bygget op omkring en smagfuld, sød og spicy glaze, der gør sig rigtig godt sammen med mørbrad, nudler og grøntsager