I denne udgave bliver disse to ingredienser erstattet med Butternut Squash samt en lækker cremet moden avocacdo/skyr masse, som giver fylde, fedme og en dejlig cremet konsistens til din suppe
Hvis du laver suppe med kartofler (bør ikke spises rå), søde kartofler græskar, rødbede, kål, pastinakker og jordskokker vil jeg smagsmæssigt anbefale dig at stege, dampe eller ovnbage dem inden de bliver blendet til suppe
Ikke at forglemme deres flødeboller med timian-cookie eller butternut squash marengs smag. Bestil en skål med frisk frugt, en frittata med græskar, gedeost og dertilhørende salat og friskbagt brød, yoghurt med frisk frugt og hjemmelavet granola, varm quinoagrød… og jeg kunne blive ved
Denne opskrift på græskarsuppe bygger på ét hokkaido græskar og ét butternutgræskar, men du kan sagtens skifte det ene ud for at bruge to af samme slags
I denne udgave bliver disse to ingredienser erstattet med Butternut Squash samt en lækker cremet moden avocacdo/skyr masse, som giver fylde, fedme og en dejlig cremet konsistens til din suppe
Tag din butternutGræskar og skær i den i skiver. Jeg synes græskar smager fantastisk. Jeg kan ikke engang brokke mig over at man ikke kan lave noget med det, for der er så mange ting man kan lave med græskar
Her den anden dag, havde jeg lavet Ovnbagt ButternutGræskar. Dette efterlod mig et halvt græskar, og jeg tænkte at lave noget suppe ud af den, sammen med nogle pastinakker jeg havde liggende, og fryse det ned, så jeg havde aftensmad til nogen gange
Suppen har den der dejlige græskarsmag, og så er den dejligt stærk - man har selvfølgelig selv mulighed for at skrue op og ned med mængden af chilipasta
Grøntsagerne kan jo varieres - og jeg tænker umiddelbart at butternut squashen ret fint kan erstattes af græskar, hvis det er det, man har liggende i stedet
Velsmagende græskarsuppe. Så fyldt med masser af grøntsager, men samtidig har denne suppe en lækker cremethed over sig og ikke at forglemme en virkelig god og fyldig smag
Butternut squash er forholdsvis ny i den danske kultur, og minder meget om græskar. Første gang jeg prøvede mig frem med butternut squash-mos, endte min mor og jeg med at spise det hele, som var det en suppe