Brun champignonsovs opskrifter

Brun sovs

Brun sovs

Brun sovs, hvid sovs, karrysovs, persillesovs, bearnaisesovs, champignonsovs, rødvinssovs. Brun sovs – Vi danskere spiser sovs til rigtig mange retter
Farsbrød

Farsbrød

Til amerikansk farsbrød – og til mange andre varianter – smager champignonsovs fortrinligt eller hvis du er mere til den klassiske stil så kan du lave brun sovs til
Culottesteg

Culottesteg

Dog bruner jeg den på stegepanden, før jeg kommer den i ovnen. Til culottesteg smager en portobello- eller en champignonsovs godt
Steak ala Fabio

Steak ala Fabio

Giv dem ca 2 min på hver side, lige så de bliver brune og lidt sprøde. Top med din steak og 1-2 grydeske champignonsovs
Chateaubriand

Chateaubriand

Det kan være en champignonsovs, rødvindssauce eller en god bearnaise sauce. Brun kødet godt på alle sider – sådan en 5 minutters tid i alt

Roastbeef tilberedt i gryde

Kom passende mængde olie i gryden, når olien er meget varm brunes kødet på alle sider. Vi valgte endvidere at lave en champignonsovs og en dejlig salat