Her får du simpelthen den lækreste opskrift på brunsviger. Jeg elsker virkelig brunsviger og har altid brugt en opskrift jeg har i en gammel opskriftsbog
Og så havde Christian lavet sin mormorlagkage, som jeg virkelig elsker. lave forarbejdet til en brunsviger, som så kunne stå i køleskabet til dagen efter og efterhæve og bages, inden gæsterne kom, så den var lun og friskbagt til at sætte på bordet
Den ene som en fodboldbane med en grøn kokosglasur, hvide glasur linjer, flag og en marcipanbold, og den anden som en stor fodbold med hvid og brun glasur, og så den klassiske fødselsdagstekst i grøn
Melonsmoothien lavede jeg lige inden, at den skulle serveres og ligeledes med den farverige salat med frugt, da den indeholder avocado og helst skal spises, inden avocadoen bliver brun
brun farin. Der er altid noget, der skal fejres – hvis ikke en fødselsdag eller et jubilæum, så bare livet i sig selv – og der er dermed altid en god anledning til at lave lagkage
Og særligt i lagkagebunde får jeg ofte ét af to problemer – enten bliver de tunge og klæge, eller også bliver det en bund, som minder mest om æggekage med sukker i (måske fordi der ofte er meget lidt mel og mange æg i en lagkagebund)
Det er ikke altid lutter lagkage at bo 4 fremmede sammen, men Cape Town blev mit andet hjem, og det har også været svært at sige farvel. 55 g brun sukker