Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Brødet er perfekt som tilbehør til aftensmaden eller til tapas med pesto til. Jeg har fået denne super nemme og lækre opskrift som jeg vil dele med jer
Sprøjt en brødformmed bage fedt, hæld dejen ned i formen, bank den på plads et par gange. Find alle dine ingredienser frem inden du går i gang med at bage
Hold øje medbrødene, da de hurtigt tager farve. Form små dejklatter til pandekager med en spiseske mod håndfladen, og kom dem på en pande med olie ved høj temperatur
andre krydderier. Det kan ofte erstatte mel, give brød og bagværk en lækker konsistens, hive næringsværdien en smule op, og ja, så smager det altså skønt
Eksempelvis bliver både den somaliske sambusa (ligner en samosa) og böreken (et porøst brødmed fyld, som ofte er rullet som en snegl), som spises flere steder i Mellemøsten, begge lavet i flere varianter og også i en sød variant
Hold øje med dem, de skal være gyldne på toppen. Tilsæt krydderier og salt. Pensl bollerne med et sammenpisket æg og drys med lidt kanelsukker, inden de bages i ovnen ved 200 gr
Chapati – Brød til at duppe op med. Det er et fladbrød. Chapati bliver i Inden serveret til gryderetter, som indisk dhal – en slags vælling af sædvanligvis linser som smages til med diverse krydderier, som f
Brødet er et stort focacciamadbrød, drysset med salt og tørret oregano, og passer derfor perfekt til pastasalaten som et salt indslag med samme smagsnuancer, da oregano også indgår som et af krydderierne i dressingen til pastasalaten
Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på