T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Blandingen hældes i en røremaskine hvorefter der tilsættes hasselnødder, gær og tykmælk. Dagens projekt har været en portion boller til fryseren, og dermed var dette projekt i den sundere ende af skalaen
Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli. Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse
bogen) som udgangspunkt for bollerne. Bollerne bliver lavet over tre dage, men. Sæt ca 15 boller af på en bageplade med en ske og drys. Lad hæve en time og bag bollerne i 35-40 min ved
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne