Kan man lave dem uden gær, evt medbagepulver i stedet. Det er et rigtigt godt spørgsmål…vi har endnu ikke selv eksperimenteret så meget medkoldhævning, så vi må være dig svar skyldig
Men da jeg først kom i gang efter aftensmaden, var det ligesom om, at tiden ikke helt var til hævning af dej og afkøling af boller - det skulle jo gerne kunne spises så hurtigt som muligt, så det ikke blev alt for sent
Medensbollerne hæver, kan du spise aftensmad. Oregano og ost lægges på de flade boller. år og jeg selv en del mindre, men skal jo også have lidt sundt med
Vil du gå all-in palæo vil jeg anbefale at du tilsætter lidt flere kerner og frø, så du får en lidt mere samlet masse, hvor det ikke er nødvendigt med gær og bagepulver
Pensl bollerne. Tilsæt æg, mælk, olie, salt, bagepulver, sukker og mel. Hævning i 1-2 timer. Form bollerne, tilsæt feta/persille og lad stå i 20 min. 1 tsk bagepulver
Det er boller lavet med dej der koges i bagepulver vand. Pensl bollernemed blandingen. Lidt som Bagels eller Soft Pretzels, men formet som boller - ikke som ringe eller kringler
Morgenboller. Vend havregryn sammen med hvedemel, salt, bagepulver og sukker. på at lave hindbærtiramisu, grill på terrassen eller en god grøntsagsfladbrødsburger Weekend giver tid til hyggeligt samvær med familien, og tag de små med i køkkenet