Til morgenmad i dag spiste jeg boghvedegrød og en lækker smoothie. Jeg skulle her til morgen have været sammen med verdens sødeste Juliane, men fordi hun havde slemme tømmerdrenge, og jeg følte at jeg har lidt for mange planer lagt for dagen, aftalte vi at lave noget hyggeligt imorgen i stedet
Boghvedegrød med rigtig sommertopping. På trods af, at de sidste par dage har været meget turbulente, så synes jeg bestemt også at der har været enormt mange dejlige og positive oplevelser og minder
En smoothie bowl er noget er det simpleste, jeg laver til morgenmad, når det skal være en anelse mere spændende end blot en skål yoghurt, boghvedegrød (selv den er vanvittigt god
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg lavede en lille portion boghvedegrød sådan. Jeg lavede en lille portion boghvedegrød sådan. Så fik Pærebarnet sit første måltid og han var VILD med det
boghvedegrød med kanel og banan, quinoa-havregrød med appelsinsaft, dadelgrød, havregrød med karamelsovs, æble og ristede mandler eller æble som topping på skyr eller yoghurt
På den måde kunne jeg gufle havregrød, boghvedegrød, amarantgrød, quinoagrød, sojayoghurt med frisk frugt og hakkede nødder, 'overnight oats', chiapudding og andre skøre, søde og lækre ting, hele dagen
Boghvedegrød med kanel og ban. I blogverdenen har overnight oats, også kaldet ‘køleskasbgrød’, været meget populær, og selvfølgelig skulle jeg også prøve mig ud i sådan en nem og lækker sag