800 gr kyllingefilet2 spsk vindruekerne olie1 spsk rød karrypaste (BlueDragon)4 dl kokosmælk1 spsk fiskesovs500 gr mange tout ærter1 bundt forårsløg Skær kylling i mindre stykker
BlueDragon er. Jeg fik fingre i et. "buffé" blad, som ICA supermarked i Sverige udgiver. Deri var en. opskrift på en rigtig klistret banan- og chokolademousse sag, som jeg
BlueDragon er også god. Jeg fik fingre i et “buffé” blad, som ICA supermarked i Sverige udgiver. Deri var en opskrift på en rigtig klistret banan- og chokolademousse sag, som jeg simpelthen måtte prøve at lave både mælkefri og glutenfri
Maria eller BlueDragon)*. Maria eller BlueDragon)*. Hvis man vil have en stærk. lakridsis, bruges ren lakridsekstrakt, men lidt lakridsrodspulver gør, at isen
af en kold dåse økologisk kokosmælk (fx BlueDragon, Coop, Santa Maria eller. af en kold dåse økologisk kokosmælk (fx BlueDragon, Coop, Santa Maria eller
1 dl kokoscreme (fra toppen af en dåse kokosmælk – fx økologisk fra Coop, Irma, BlueDragon eller Santa maria – ikke light. sherry eller madeira 2 appelsiner, skåret i små bidder 1 dl kokoscreme (fra toppen af en dåse kokosmælk – fx økologisk fra Coop, Irma, BlueDragon eller Santa maria – ikke light