Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt. Karamelcremen vil også kunne bruges til andre desserter, husk den passer bedst til en kraftig mørk chokolade der kan give det søde noget modspil
Bare lige en bitter erfaring herfra – min første portion lignede ikke en Mette Blomsterberg udgave, men nærmere små hundelorte fordi jeg ikke havde reduceret nok
Opskriften til bundene er inspireret af Mette Blomsterberg, men jeg havde en tanke om at lege lidt med den klassiske hindbærsnitte og gøre den endnu mere sommerlig
Men én bog fik jeg med mig hjem - "Forelsket i det søde liv" af Mette Blomsterberg. Chokolademuffinsene bliver bare rigtig gode, og de får den der svampede konsistens, som muffins ska have - efter min mening
-))Pynt med hakkede pistacienødder, mørk chokolade og hindbær. husblas)1 frisk vaniljestangPistacienødder, mørk chokolade og hindbær til pynt. Jeg har brugt Mette Blomsterbergs lave dessert glas, som jeg har købt her Stil glassene straks skråt i køleskabet og lad dem afkøle i mindst 2 timer
Mette Blomsterberg har tilfældigvis i sin bog "Forelsket i det søde liv" en opskrift på en sådan kage, og den bog står tilfældigvis hjemme i mit køkken
Lad dem køle helt af inden du arbejder med chokolade og glasur. Du kan vælge at komme tempereret chokolade i bunden af kransekagestykkerne eller du kan stable dem ovenpå den våde glasur alt efter hvad du kan lide
Næste gang vil jeg smide nogle blåbær på sammen med jordbærene for at give kagen endnu mere syrligt, og evt nogle pistacie nødder for at kopier Mette Blomsterberg lidt
Kransekagebund (opskriften er Mette Blomsterbergs). Flødebollerne er med mørk chokoladeovertræk, champagneskum og kransekagebund, så de kan fint bruges som alternativ til den klassiske kransekage nytårsaften
Det er Mette Blomsterbergs opskrift, jeg har brugt. Tempereret, god mørk chokolade (gluten - og mælkefri)Rør æg, sukker, kokosmel, revet marcipan og appelsinskal til dejen samler sig