Den er super lækker og gør barberingen af dine ben væsentligt nemmere. Det er snart tid til at få vist stængerne frem, og det gør vi damer jo helst når de er helt glatte, bløde og gerne har fået lidt farve
Dagens overskrift Ben som aldrig før kan forståes på flere måder. Jovist, de mange ekstra km i benene i forhold til sidste år, eller ja endda alle andre år jeg har cyklet, det har da bestemt givet pondus
Jeg kunne ikke lade være med at hækle nogle flere af de små langbenede kyllinger, og det er endt ud i, at jeg har noteret opskriften ned og gerne deler den med jer
Det gik også fint, men jeg var altså hverken super hurtig, havde lette ben eller var über lykkelig. benene når aldrig helt at sunde sig, før de skal på arbejde igen
Jeg ved ikke helt hvad jeg skal tro på, men i hvert fald faldt jeg fornylig helt “tilfældigt” over et online kaffekursus, som forfatteren fra før, James Hoffmann, og så Ben Kaminsky (som de kalder en US Cup Tasters Champ) og ChefSteps har udarbejdet i et samarbejde
skinkestek med ben eller svinestek. Skinkestek med ben. Jeg innbiller meg at surret stek er lettere å skjære opp i fine skiver, du slipper ett stort ben i steken, men den koster selvfølgelig litt mer per kilo
Jeg indrømmer det – Jeg har aldrig ejet et par nylonstrømper/strømpebukser. Jeg er bagud. Men jeg har heldigvis endelig fået anskaffet mig et par i sort – fra eBay
Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
laks uden ben og skind1 lille rødløg, finthakket1 dl. - til aftensmad, frokost eller som madpakkeJa du bestemmer, for de kan jo indtages som lige præcis det måltid du ønsker