Bagt ratatouille opskrifter

Bagt lyssej med sprød top og ovnstegt ratatouille

Bagt lyssej med sprød top og ovnstegt ratatouille

Klargør alle grøntsagerne til ratatouillen og skær dem i grove stykker. I kategorien “Hurtige, nemme hverdagsretter” får I denne opskrift, der er propfyldt med smag og gode sunde næringsstoffer
Bagt lyssej med sprød top og ovnstegt ratatouille

Bagt lyssej med sprød top og ovnstegt ratatouille

Ovnbagtratatouille. Klargør alle grøntsagerne til ratatouillen og skær dem i grove stykker. I kategorien "Hurtige, nemme hverdagsretter" får I denne opskrift, der er propfyldt med smag og gode sunde næringsstoffer
Pasta bagt med Ratatouille

Pasta bagt med Ratatouille

Pasta bagt med Ratatouille til 1 personIngredienser. Så blev det igen vegetardag. Denne pastaret er fra "The pastamaschine cook book" og det indikerer at pastaen bør være hjemmelavet
Ratatouille {tærte}

Ratatouille {tærte}

 . Sommer giver mig nogle gange ekstra meget lyst til at spise. lækre og friske grønsager, og det er der masser af i denne ret
Ugens madplan uge 40

Ugens madplan uge 40

Bagte æbler m. Fiskefrikadeller og ratatouille. Bagt hokkaido og kylling. Resten af ratatouillen (evt. Efteråret er her med regn og rusk

Lammeculotte

Server med små bagte kartofler og tzatziki. Lammekoteletter m/ Ratatouille. Rids fedtsiden i tern. Læg culotterne i en smurt folieform eller et ildfast fad
Køkkenøvelse: Vegetabilier og bælgfrugter

Køkkenøvelse: Vegetabilier og bælgfrugter

- Kartoffel blinis- Kartofler i papir (bagte pommes frites)- Kartoffel/sellerimos- Samosas med fyld af kartofler og ærter- (Kartoffelsalat med rucola og parmesanost)Bælgfrugter- Linsesalat (grønne linser kogt med krydderurter) med cherrytomater- Limabønner med hvidløg vendt i æblemost mm
Roastbeef med rodfrugtmos

Roastbeef med rodfrugtmos

med ratatouille. med ratatouille. Ingredienser til 5 personer. 1 roastbeef. 450 g kartofler. 300 g persillerod

Bagt laks med krydderosttopping.

Denne ret er nem og lækker, så bliver ikke sidste gang det bliver lavet,                                              Laks med krydderosttopping, dampet spidskål og ratatouille

ugens menu uge 27 2013 – det røde kærlighedsæble

… I salat, ovnbagte, i ratatouille, syltede, stegte, farcerede, henkogte, sherrytomater, store og bløde, grønne og syrlige, svøbt i olivenolie, groft salt, vin, sukker, spansk peber, purerede, flåede, i sovs, som kompot, skum, ja, endog sorbet