Bagning på stenplade opskrifter

Verdens bedste økologiske brød

Verdens bedste økologiske brød

Eksperimentet gik ud , at jeg ville bage et brød, der var mindst ligeså godt, som de allerbedste man kan købe hos en kvalitetsbager ala Le Gâteau i Silkeborg
Falafelfest!

Falafelfest!

I dag har niecen, Selma, været feriebesøg. Det blev der ændret i dag. Slå den ned og del den i 8 dele, som rulles runde og flade (ca 0,5 cm) Varm ovnen op til 250 grader - evt med stenplade i - og lad brødene hæve i 10 min, inden den pensles med mælk og bager 10 min i den brandvarme ovn
Weekendprojekt – part 2

Weekendprojekt – part 2

Bollerne skal bages en stenplade og brødet bliver enten bagt i en støbejernsgryde, eller bare normalt i ovnen

Et godt brød

Denne opskrift har egentlig været min grundopskrift i mange år dog ikke bagt i gryde, men ofte stenplade