Faktisk kan man få en pommes frites-skærer, men jeg vælger nu at bruge en kniv – blandt andet fordi jeg helst bruger bagekartofler, og de er tit for store til at være i skæreren
Bagekartoflerne vaskes grundigt og skrællen beholdes på. Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle iovnen
Kom den i et ovnfast fad og steg den nederst iovnen ved siden af svampesalaten. Pommes frites. Kom svampene i et ovnfast fad sammen med de øvrigeingredienser og steg dem øverst iovnen
Forberedelsestid. Tilberedningstid. Gnocchi er godt. Mange gnocchi er meget godt. De kan spises blot med lidtsalviesmør (denne opskrift), gratineres og spises med en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang osso buco (oooog opskrift her)
Skær løg, bagekartofler og hvidløgiskiver. Ingredienser. Salt og peber i passende mængder. Nakkefileten skæres i tykke skiver som krydres med salt og peber på begge sider