parmesan. Løg og hvidløg svitses kort i en god mængde olivenolie, asparges tilsættes og svitses kort. Tilsæt den færdigkogte pasta, en god slat olivenolie, riv en god portion parmesan og groft hakket oregano
friskrevet parmesan. Den varmrøgede laks giver en dejlig, mild smag, der passer utrolig godt sammen med den cremede bygotto, sprøde asparges, masser af frisk dild og citron
Parmesan. Skyl aspargesene, knæk stokken af og kom dem i en pose med en god slat olivenolie og salt. Drys lidt salt og riv nogle store skiver parmesan henover med en tyndskræller og du har en perfekt salat som tilbehør til grill aftenen
Friskrevet parmesan. Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. Fordel så mozzarellaen i æggeblandingen sammen med den resterende del af din basilikum, og drys friskrevet parmesan over
Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson