I farsen er der rugflager, æblemos og ramsløg, en noget anderledes frikadelle må man sige. dk Billedet yder den ikke ligefrem retfærdighed da ovnbagte frikadeller bare ser lidt kedelige ud, men det er de bestemt ikke
En noget anderledes måde at lave frikadeller på. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten, der drysses med valnøddekerner og serveres
Der er stort set ingen ende på alle de spændende og anderledes måder, man kan bruge rester på. En af bloggens flittige brugere, Tina, har netop skrevet, at hun fandt opskriften her på siden på frikadeller af en rest risotto
Det er en virkelig god og anderledes måde at få kylling på, og jeg har altid været ret vild med frikadeller, så hvorfor ikke lave frikadeller af kyllingefars
Jeg lavede dem lidt anderledes end der egentlig stod skrevet, og HOLD NU BØTTE hvor var de gode. De smagte lidt som en slags virkelig god frikadeller, og både min mor, far og jeg selv spiste så mange af dem
det hippe Williamsburg i Greenpoint, og for det andet laver de så fantastisk og anderledes brunch, at det er det hele værd, at tage turen derover, hvis man bor på Manhatten
Jeg har igen fået en søn som gerne spiser frikadeller. Fryseren byder derfor også på frikadeller, så der er en dunse til madkassen og der bliver derfor lavet flere forskellige udgaver
Det er såmænd ikke, fordi de smager så meget anderledes end et farsbrød med de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke
Jeg er ret tilfreds med mine fiskefrikadeller – de er anderledes, smagfulde og nemme at lave. Frikadellerne først – Hæld fiskefarsen op i en skål, skær laksen ud i små strimler og føj den til
Dette var mit første forsøg ud i grønkålssuppe, men selvom opskriften er enormt enkel og med få ingredienser, så kan jeg faktisk ikke komme i tanker om noget, jeg vil gøre anderledes, næste gang jeg laver den