Amos store bagebog opskrifter

Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Opskriften har jeg fra AmosStoreBagebog 3 "året rundt". Gulerodsbrud (14 store boller). 4 revne mellemstore gulerødder. Del herefter i 14 lige store brud, som flyttes over på en bageplade. 14 store boller. 4 revne mellemstore gulerødder
Tebirkes m. marcipan

Tebirkes m. marcipan

) De er lavet med inspiration fra AMO's fødselsdags bagebog, som jeg før har benyttet mig af med stor succes
Bondebrød fra Mors

Bondebrød fra Mors

Opskriften fandt jeg i Amo's bagebog nr. 2 (Den StoreBagebog 2). 2 store brød270 g. Herefter slåes dejen ned i to lige store brød, som formes og placeres på bageplader med bagepapir på (jeg brugte 2 bageplader, da brødene fylder ret meget allerede inden hævningen). 2 store brød
Lækre grov flute med gods i

Lækre grov flute med gods i

Opskriften er fundet i Amo Den StoreBagebog 5 og er okaye nem at lave. Fredag den 25. marts var vi inviteret til fødselsdags-/fastelavnsfest hos min veninde Irene i Ringsted
Blåbærboller

Blåbærboller

- Det skal siges at man sagtens kan lave lidt flere boller, da de ellers bliver ret store. Opskriften er fra AmosBagebog nr 3 og jeg har fulgt den til punkt og prikke
Pirogger lavet på rugmel med oksekød.

Pirogger lavet på rugmel med oksekød.

Jeg fandt lidt inspiration i Amos bagebøger, men ville gerne forsøge mig med rugmel. Del dejen i 2 stykker, del derefter hvert stykke i 5 lige store stykker
Hjemmelavede kræmmerhuse

Hjemmelavede kræmmerhuse

-) Opskriften har jeg snuppet fra Amo's fødselsdags bagebog, men jeg synes alligevel, at kræmmerhusene skulle have lidt mere smag, end bare sukker smagen, så derfor tilføjede jeg lidt vanillesukker til opskriften
Sprøde Daim cookies.

Sprøde Daim cookies.

Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Den storebagebog 3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves
Apple Cheesecake

Apple Cheesecake

Endnu engang ville vi afprøve vores evner i cheesecake-kategorien og denne gange bestemte vi os for at forsøge med en apple cheesecake, inspireret fra Amo’s “Den StoreBagebog 3, Året Rundt”
Grydebrød og et megakup!

Grydebrød og et megakup!

Men her kommer så mit grydebrød, som jeg blev inspireret af fra Amo's storebagebog 5. "Juhuu min første støbejernsgryde"

Lidt mere fødselsdag

Til fødselsdagen havde Milas også været en tur i køkkenet, det havde resulteret i en portion vrøvlkager fra frøken Jensens kogebog, samt en flagermus - chokoladekage fra Amos - den store fødselsdags bagebog
Foccacia med rødbede og gedeost

Foccacia med rødbede og gedeost

Oplæs gæret i vandet sammen med en lille smule sukker (det var et tip jeg så i den store bagedyst. Men brødet smagte rigtig godt, dog fik jeg ikke den store ros for at bruge gedeost, da det har en lidt kraftig smag, så jeg tænker at bruge en anden ost (eks
En pausefisk på 3 år...

En pausefisk på 3 år...

Så i dag hev jeg det store vidunder/monstrum frem fra skabets dyb og satte den i omdrejninger. Og før jeg vidste af det, havde jeg hentet AMO's Bagebog no
Skinkeboller med purløg (AMO 3)

Skinkeboller med purløg (AMO 3)

Tror måske jeg næste gang vil lave store burgerboller til madpakken af dejen og nogle stænger som tilbehør til suppe
Top 5 Bagebøger

Top 5 Bagebøger

Den Store Fødselsdags Bagebog fra Amo. Børnenes Store Kogebog af Katrine Klinken. Jeg håber, I har fået lidt inspiration til jeres næste bagebogsindkøb
Grove Pizzaboller

Grove Pizzaboller

Jeg fandt en opskrift i AMO's Den storebagebog 3 og brugte den som inspiration, men jeg har ændret en del i opskriften ved blandt andet at tilføje fuldkorn og skinke
Chokoladelagkage med solbær og lakridsflødeskum

Chokoladelagkage med solbær og lakridsflødeskum

Opskriften på chokoladekagen har jeg fra Amos den store fødselsdags bagebog. Min mor gav mig på et tidspunkt en opskrift på en chokoladekage som var lagt sammen med solbær eller blåbær marmelade og pyntede med lakridsflødeskum

Kattetunger - småkager

Opskriften er fra Amosstorebagebog 3, og er super nem. Del dejen i 4 stykker og rul dem ud i stænger, der hver skæres i 16 lige store stykker