Opskriften har jeg fra Amos Store Bagebog 3 "året rundt". Gulerodsbrud (14 store boller). 1 kg hvedemel. Ca 51/2 dl lunkent vand. 15 g salt. 150 g solsikkekerner. Del herefter i 14 lige store brud, som flyttes over på en bageplade. 14 store boller. 1 kg hvedemel. Ca 51/2 dl lunkent vand. 15 g salt. 150 g solsikkekerner
Så her kommer min opskrift på mandel lagkagebunde - den oprindelige grundopskrift kommer fra en gammel Amobagebog, men den I får her, er min personligt tilpassede udgave
Opskriften fandt jeg i Amo'sbagebog nr. 2 (Den Store Bagebog 2). gær1 tsk. olivenolie1 spsk. (varmluft 180 grader)Jeg siger jer endnu en gang, at dette brød er virkelig virkelig lækkert. 1 tsk salt. 1 spsk honning. 180 g
Lavet i anledning af, at en ung dame fylder 1 måned i dag. Opskriften er fra AmosBagebog nr 3 og jeg har fulgt den til punkt og prikke. 1 æg. 2 1/4 dl vand. 11/2 tsk salt. 100 g blåbær. Rør/ælt dejen i 5-10 min og stil den til hævning i ca 1 time. Del nu dejen i 12 dele, som rulles til boller og vendes i mel inden de sættes på en bageplade. 1 æg. 2 1/4 dl vand. 11/2 tsk salt. 100 g blåbær
Jeg fandt lidt inspiration i Amos bagebøger, men ville gerne forsøge mig med rugmel. 8-10stk. - 170 g Rugmel. - 1 tsk. - 1 spsk. 1. 2 timer eller 1 time ved køkkentemperatur. Udrul derefter de 10 stykker. Pensl med et sammenpisket æg og bag ved 190 grader varmluft i ca. 15-20 minutter. - 1 Løg, finthakket. 1. 170 g Rugmel. 1 tsk Salt. 1 spsk Olie. 1 Løg, finthakket
-) Opskriften har jeg snuppet fra Amo's fødselsdags bagebog, men jeg synes alligevel, at kræmmerhusene skulle have lidt mere smag, end bare sukker smagen, så derfor tilføjede jeg lidt vanillesukker til opskriften
Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Den store bagebog 3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves. - 100 g Brun farin. - 1 Æg. - 150 g hakket Daim. - 1 tsk Natron. 1. 100 g. 1 Æg. 150 g. 1 tsk Natron
Jubiii nu er det snart jul, eller måske er det kun september, men hjemme i mit køkken var det en lille smule jul i onsdags, da jeg kiggede igennem Amo's skønne bagebog og faldt over julesektionen
Endnu engang ville vi afprøve vores evner i cheesecake-kategorien og denne gange bestemte vi os for at forsøge med en apple cheesecake, inspireret fra Amo’s “Den Store Bagebog 3, Året Rundt”. 125 g brun farin eller rørsukker. 100 g finthakkede mandler. 125 g sukker. 12 min. ved 175 grader midt i en forvarmet ovn (varmluft 160 grader). 15 min. Bag yderligere 15 min. 125 g brun farin eller rørsukker. 100 g finthakkede mandler. 125 g sukker
150 kr i Imerco for en stort, rund støbejernsgryde på 21 cm med plads til 2,8 liter. Da jeg købte den inde i Imerco, fik jeg af vide af den søde ekspedient, at sådan en gryde skal være 100% tør, inden den sættes tilbage i skabet. Men her kommer så mit grydebrød, som jeg blev inspireret af fra Amo's store bagebog 5. 10 g gær. 10 dl mel (1/4 groft og resten alm. Lad det hæve i 1 time og 15 minutter ca. Læg dejen i en skål smurt med olie og lad den efterhæve lunt i 1 time. 21 cm med plads til. 10 g gær. 10 dl mel (1/4 groft og resten alm
Til fødselsdagen havde Milas også været en tur i køkkenet, det havde resulteret i en portion vrøvlkager fra frøken Jensens kogebog, samt en flagermus - chokoladekage fra Amos - den store fødselsdags bagebog
Jeg har snuppet den fra AMO'sbagebog, men den har ikke skidt af at blive gengivet her. 100 g smeltet smør. 1 spsk sukker. 1 tsk saltFyld. Form dejen til en kugle og lad den hvile i 5-10 minutter. Skær 1 cm brede stykker af rouladen med en savtakket kniv og placer dem på en bageplade med bagepapir. ovn) i 8-10 minutter. Jeg har lavet målene på opskriften en smule om, og derfor følger den ikke 100% AMO'sbagebog. 100 g smeltet smør. 1 spsk sukker. 1 tsk salt
Jeg har fundet den i AMO's nye lækre bagebog (Den Store Bagebog 5), hvor de præsenterer en masse "Nordisk brød". 1 spsk salt. 100 g hytteost. 310 g fuldkornshvedemel. 100 g gedeost. 1 tsk rosmarin. 1 drys flagesalt (alm. Dejen skulle gerne være blød og klistret, når du har rørt i den i 5-10 minutter. Bag brødet i ca 25 minutter ved 240 grader i formen og bag den derefter i ca 5-10 minutter uden form. 1 spsk salt. 100 g hytteost. 310 g fuldkornshvedemel. 100 g gedeost. 1 tsk rosmarin. 1 drys flagesalt (alm
Opskriften på de syndige boller er fundet i Amosbagebog 3, og den lyder sådan her. Fastelavnsboller, 15-20 stk. 100 g blødt smør. 1 æg. 1/2 tsk salt. 15 g sukker. 1 tsk vaniljesukker. 1 spsk mel. 100 g groft hakket chokolade. Del denne i kvadrater af ca 10 gange 10 cm (Mine blev lidt mindre, og det gjorde ikke spor). Bollerne bages i 10-15 minutter og dekoreres efter smag, når de er afkølet. Håber, at jeres søndag også har været fyldt med hygge Fastelavnsboller, 15-20 stk. 100 g blødt smør. 1 æg. 1/2 tsk salt. 15 g sukker. 1 tsk vaniljesukker. 1 spsk mel
Og før jeg vidste af det, havde jeg hentet AMO'sBagebog no. Første projekt vi havde på menuen var disse lækre morgenstykker fra AMO's egen opskriftskonceptproduktion
I den nyeste AMObagebog er denne opskrift at finde. 14 stk. gær1 tsk. salt1 tsk. blødt margarine1½ dl. skinke (jeg brugte 150 g. 1-1½ cm. 15 minutter. 14 stk. 1 tsk salt. 1 tsk bagepulver. 1½ dl