Herunder kommer menuen, men jeg skriver kun om de 3 første i dette indlæg. De sidste 3 kommer lidt senere. 3 stk. 3). 3 stk. 3). 3-4 fed Hvidløg. 3 dl. 3) Tilsæt vand,. 3 stk radiser
Den årlige fødselsdag står får døren og det betyder at jeg har kreeret en udsøgt 3rettersmenu. 3) Kog eddike, sukker, sennepskorn, laurbærblade og sort peberkorn op indtil sukkeret er opløst
Her er aftenens menu, som den så ud. Vi lavede denne lækre 4-rettersgourmetmenu. 3. 3 stk. Den skal blendes meget grundigt, 2-3 minutter på. 3) Smag til med. 3 stk porrer - kun det hvide af
Vi skal jo have 3rettersmenu plus diverse ekstra snacks og selvfølgelig natmad. 3 stk. 3) Rødløg skæres i "både" og bages med olivenolie, salt og peber, ved 185 grader i ovnen. 3 stk Rødløg
Madsvinene forsætter linjen i denne 5 rettersmenu - som der dog var enkelte der havde svært ved at komme igennem. 3. 3 dl. 3 stk. Efter hvor stor fileten er, så skal den skæres i 2-3 stykker. 3) Hvide. asparges skrælles og der skæres 3-4 cm af bunden, som smides væk. 3 dl mælk. 3 stk hvide
Aftenens menu kommer her. Madklubben Madsvinene slutter året af med denne 3-rettersmenu, som bliver postet her på Gourmet Diner i løbet af de næste par uger. 3. 3 æbler. 2-3 dl. 3 æggeblommer. 3) Kammuslinger. 3 æbler. 2-3 dl planteolie. 3 æggeblommer
Aftenens menu kommer her. 3. 3 dl. 300 gram knoldselleri. 3) Eddike,. Denne ret kunne godt være en kandidat til den 23. o) Er der nogen som har faste menu traditioner den 23
Menuen denne aften var som følger. Sidste uge lavede jeg en lækker 3-rettersjulemenu i Gjellerup kirke. 3) Æbler skæres i kvarte, ud med kernehuset, og snittes derefter i fine tynde skiver. Dernæst frissé salaten, 3 stk
Der er nogen som har fået en lækker menu i weekenden. Menuen var som følger. Denne lækre 2-rettersmenu diskede jeg op med i forrige weekend. Bagt laks, ristet kammusling og tigerrejer, i kombination af 3 slags ærter og sprøde radisser. 3 stk. 3) Kammuslingerne steges på en rigtig varm pande med olivenolie. 3 stk Radisser
tre retters feinsmecker menu. Det kunne være menuen til jeres næste fest. 350 gram Jordskokker. 300 gram Blå kartofler. 3) Jordskokker skylles grundig. Bages med smør og honning i ovn ved 235 grader, intil de er lækre og sprøde. 6) Svampene deles i 2-3 stykker og sauteres på en pande med olie. 350 gram Mørk chokolade 60 %. 3-4 stk Æg (efter størrelse). 3 stk. 3 stk. 3) Chokolade og æggemassen vendes forsigtig sammen. 5) Hældes en en form med bagepapir og bages ved 160 grader ca 20-30 minutter. En helt god 3-rettersmenu. 350 gram Jordskokker. 300 g. 350 g. 3-4 stk Æg. 3 stk. 3 stk
Restaurant Relæ var min første virkelige gourmet restaurant oplevelse, og jeg var “blown away” af timingen med servering af de forskellige retter – vi følte på intet tidspunkt at der gik for kort eller lang tid mellem retterne – historierne der blev fortalt om vin og mad, indretningen, stemningen og kreativiteten i opskriftsudviklingen