Efter at have aftalt, om vi kunne tænke os den store eller lille menu, fik vi skænket champagne, og fik at vide, at den første ret allerede stod på bordet = Blomsten
Derudover fik vi en Champagne til snacken – Charlemagne Brut Nature NV. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. Aftenens menu. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Hjemmelavet kransekagetårn med kransekage konfekt (med nougat), after eight, asti og champagne. Min kærestes venner fra HTX og efterskole var forbi til en hyggelig aften, hvor jeg stod for menuen og værtskab sammen med min kæreste
Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. Aftenens menu. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Lyn hurtigt kom der et glas champagne på bordet til muslingeforretten som var kolde dampede muslinger i en suppe af muslinger og estragon olie, en salat af div
Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. Aftenens menu. Først lavede vi en lille portion champagne mousse (det er nok tættere på en fromage), kom det i den inderste del af kagen, lod det sætte sig, og derefter lavede vi en lille portion chokolade mousse (igen, nok mere fromage) og kom dette ovenpå champagne moussen
Vi blev budt velkommen med et glas champagne, og fik en fin rundvisning i Food Festival lokalerne, der rummer Bamse's tidligere pladestudie, det er jo ren nostalgi
Da vi kom blev vi modtaget af Anna der er festivalchef, og med et glas champagne i hånden blev vi vist rundt i de fine lokaler, imens hun fortalte om konceptet bag Food Festival
Rustic Kitchen Affairs | Healthy and Whole Food Recipes
Jeg havde bestilt en færdig pakke hos Mandø Event For 1000 kr plus 100 i enkeltværelsestillæg fik jeg overnatning på Klithus Mandø, tre retters menu med lokale specialiteter, morgenmad, hestevognstur ud til sælerne og en fin velkomstkurv med champagne, øl og lidt chokolade og frugt
Vi havde mere lyst til, at de gæster der var indbudt, skulle føle, at de nærmest kom ind i et hjem – en dagligstue – hvor de var del af årets hyggeligste kaffeslapperas (okay, menuen bød på mere champagne end kaffe, men I véd
Rosé Champagne, en tur i trampolinpark og skridsikre sokker (jeg er vild med det),. Det gør jeg både ved at investere tid og energi i at dække et smukt bord, dekorere med fine hjemmelavede blomsterdekorationer, skrive personlige bordkort og lave små menuer, der kan ligge på gæsternes pladser
Retterne var delt ud i mellem os, så der ikke var en der skulle stå for hele menuen selv. Alt gik op i en højere enhed – skønne venner, god vin, fantastisk udsigt, rigeligt champagne og en menu der sagde spar 2. 40 da der kom 90 års fødselsdag – og så stod den på kransekage og masser af champagne indtil klokken pludselig var 4 om morgenen