Champagne menu opskrifter

Ild i pejsen og champagne

Ild i pejsen og champagne

Skal dyrene af menuen. Emnet for debatten var, om dyrene skal af menuen eller ej. ugens menu uge 27 – skøn sommersuppe og mageløse muffins

Fest i kroppen og gris på menuen…

Det hele fortsatte med champagne og dans på bordene på Lusso i Kbh. Så er der gris på menuen, øl og Fernet branca shots (åh gud )
NOMA

NOMA

Efter at have aftalt, om vi kunne tænke os den store eller lille menu, fik vi skænket champagne, og fik at vide, at den første ret allerede stod på bordet = Blomsten
Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Derudover fik vi en Champagne til snacken – Charlemagne Brut Nature NV. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington)

Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington)

Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. Aftenens menu. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Blinis med stenbiderrogn

Blinis med stenbiderrogn

I aften kommer min søde mor på weekendbesøg og vi forkæler hende med blinis, stenbiderrogn og et lille glas champagne inden vi går til køjs
Sukkerfri kransekage

Sukkerfri kransekage

Hjemmelavet kransekagetårn med kransekage konfekt (med nougat), after eight, asti og champagne. Min kærestes venner fra HTX og efterskole var forbi til en hyggelig aften, hvor jeg stod for menuen og værtskab sammen med min kæreste
Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. Aftenens menu. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad

En aften på Svinkløv Badehotel

Lyn hurtigt kom der et glas champagne på bordet til muslingeforretten som var kolde dampede muslinger i en suppe af muslinger og estragon olie, en salat af div
Nytårsmad 3.0 - Del 3/3 - Dessert (chamangne&chokolade Dessert)

Nytårsmad 3.0 - Del 3/3 - Dessert (chamangne&chokolade Dessert)

Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. Aftenens menu. Først lavede vi en lille portion champagne mousse (det er nok tættere på en fromage), kom det i den inderste del af kagen, lod det sætte sig, og derefter lavede vi en lille portion chokolade mousse (igen, nok mere fromage) og kom dette ovenpå champagne moussen
Food Festival 2014

Food Festival 2014

Da vi kom blev vi modtaget af Anna der er festivalchef, og med et glas champagne i hånden blev vi vist rundt i de fine lokaler, imens hun fortalte om konceptet bag Food Festival

Mandø, en dejlig plet i Danmark.

Jeg havde bestilt en færdig pakke hos Mandø Event For 1000 kr plus 100 i enkeltværelsestillæg fik jeg overnatning på Klithus Mandø, tre retters menu med lokale specialiteter, morgenmad, hestevognstur ud til sælerne og en fin velkomstkurv med champagne, øl og lidt chokolade og frugt
Bogreception for “Piece of cake” – endelig!

Bogreception for “Piece of cake” – endelig!

Vi havde mere lyst til, at de gæster der var indbudt, skulle føle, at de nærmest kom ind i et hjem – en dagligstue – hvor de var del af årets hyggeligste kaffeslapperas (okay, menuen bød på mere champagne end kaffe, men I véd

Nytårsmenu: Oksemørbrad med pommes anna, glaserede rødbeder, tranebær og rosenkål

Retterne var delt ud i mellem os, så der ikke var en der skulle stå for hele menuen selv. Alt gik op i en højere enhed – skønne venner, god vin, fantastisk udsigt, rigeligt champagne og en menu der sagde spar 2. 40 da der kom 90 års fødselsdag – og så stod den på kransekage og masser af champagne indtil klokken pludselig var 4 om morgenen