Så snart den slipper skålens kant, skal du stoppe maskinen ogse om du kan lave en glutentest. Se med i (min allerførste) video, hvor jeg viser opskriften her >> * OBS
Dejen er fra Meyers kanelsnurrer. Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Bollerne er sprøde når de kommer ud af ovnen, hvis du ønsker lækre, bløde burgerboller så lader du dem blot stå i en times tid, så bliver de ligeså bløde som dem du kenderfrasupermarkederne
Efter lidt googlen rundt fandt jeg da også en, ogdet blev en sikker sejr. For et par uger siden skulle jeg bage burgerboller og tænkte at Claus Meyer sikkert havde en god opskrift
J. a. ,. e. n. f. r. s. k. j. u. l. t. d. i. o. å. g. p. m. h. v. æ. y. B. û. c. ë. b. -. 5. 0. z. 2. 4. 1. P. H. ø. V. S. 8. L. (. /. ). M. 7. %. N. R. D
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.