Her til aften lavede jeg rødbedebøffermed udgangspunkt i denne opskrift fra Green Kitchen Stories. Jeg blandede æg, koriander og spidskommen med de stegte, revne grønsager og fyldte en tilpas mængde hirseflager i blandingen, så den ikke var for vandet
I sidste uge var der tilbud på herlighederne og så ville skæbnen mig da at de skulle med hjem. I Kvickly sælger de nu deres rødbedebøffer som også indeholder adzukibønner
De er perfekte i en veggieburger med grønt tilbehør. Når de søde kartofler er kogt helt møre, blendes de med i foodprocessoren indtil det hele er godt blendet sammen
Det resulterede i, at jeg havde hele skuffen fyldt med rødbeder og måtte spise disse rødbedebøffermed ovnbagte rødbeder som tilbehør til aftensmad en dag
Saftige rødbedebøffermed feta serveret med en spidskålssalat med æbler, sesamfrø og peanutdressing. Denne gang med SU-venlig og billigere mad – både til dig på SU, men også til dig der søger inspiration til at spare lidt på madbudgettet
Økologiske kartofler med skræl. Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys med havsalt og paprika. Servér dem sammen med ketchup og hjemmelavet mayonaisse til en saftig veggieburger, veggiedeller eller, som knasende tilbehør til farverige salater og pandestegte grøntsager
Luftige og bløde spinatboller med timian. Gær opløses med salt og lunken vand. Olivenolie tilsættes med spinat og det hele blendes godt igennem, enten i en blender eller med en stavblender direkte i skålen
Igen skal du udskifte den traditionelle feta- eller salatost med den veganske udgave, hvis du vil servere rødbedebøfferne for en veganer, men til vegetaren kan du sagtens følge opskriften, du finder, når du klikker på linket herover eller billedet herunder, slavisk
Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.