Denne ærtepuré smager, hvis jeg selv skal sige det, fuldstændig forrygende lækkert. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehør til fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
denne ranch dressing, der var med til at smagssætte min aftensmåltid igår. Altså røre røre røre… voila dressing der har både fedme, styrke og syrlighed
løk, agurk, tomat, dressing, ketchup – eller det du liker å ha på hamburgeren. Hamburger er snadder mat og når man lager den selv smaker det enda bedre
Here’s another super delicious recipe for the sweet tooth. These avocado-bites are a perfect treat for you who wants a candy alternative without it being filled with unhealthy ingredients, these are bites of pure healthy fats
Jeg elsker en chickpea curry, særligt den veganske af slagsen. Jeg er en sucker for vegansk mad, da jeg mærker, min mave har godt af det, hvorfor netop retter som denne er i højsædet her hjemme, når kulden trænger sig på, og vejret begynder at bide let i kinderne
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Når efteråret rammer går jeg ofte i jeg-spiser-kun-efterårsmad-mode, hvorfor at mine skønne salater pakkes væk, de rå grøntsager ligeså, og i stedet holder jeg mig beskæftiget i køkkenet med varmende supper, gryderetter og veganske retter som denne, som føles varmende og givende på de kolde dage
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
5 pounds cauliflower, cut into 1-inch florets (about 18 cups). 2 large leeks, white and pale green parts only, halved lengthwise, rinsed and cut into ½-inch pieces
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Selvfølgelig er denne veganske cheesecake egentligt blot en pseudo-version af den ægte vare. For blot ordet vegansk indikerer, at der ikke kan være ost i denne grønne sag – og det er der såmænd heller ikke
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.