Det hele blandes og bledes fx med en stavblender til en puré. Jeg bruger en hel rød chili, så pureen får lidt bid, men det er jo smag og behag, hvor stærkt, man kan lide det
Jeg gider bare ikke mad der ikke smager af noget punktum. Der er ikke overvældende mange forskellige opskrifter, men dog alligevel en del, jeg tager med f
Steg nu brccolibuketterne i et par minutter, og læg dem derefter på tallerkenen sammen med pølsen. Steg nu hvidløget på panden i et minuts tid - eller til det begynder at dufte
Dem hvor jeg kan få lov at lege med garn og forskellige kjoler. "NEJ" Siger min mand. "JO" siger jeg. - efter at ha' hæklet 16 par bryster på knap 14 dage
Kom alle ingredienserne i en blender, kør jævn og smag til. Sanne laver denne gang en Asiatisk soja-ingefær dressing som er god til kål og grove grønsager, rå som dampet
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Gulerødder. Altså den person, der engang fandt denne grøntsag kunne da godt lige have tænkt. Ville det måske have været ret smart, hvis æbler havde hedder rødknolde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.