Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne. Smagen er friskafbærrene, blød og let fra cremen, sprød i bunden og blank af et lag æblegele på toppen
Her er en nem og fedt fattig, frisk og hjemmelavet is. Æggehviderne vendes i hindbærblandinge. Æggehvider piskes med el pisker, til hviderne er stive, og sukkeret fordeles i, og der piskes igen
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Har du også lyst til noget sødt og forfriskende i weekenden. Så prøv denne simple og hurtige is, som smager syndigt, men kan spises med god samvittighed
Hvis al chokoladen ikke smelter, kan du komme lidt af chokoladen tilbage over vandbad. Det er vigtigt, at du ikke smelter al chokoladen over vandbad, da chokoladen ellers bliver for varm
G. r. e. s. k. y. o. g. h. u. t. i. l. f. a. n. d. v. å. m. V. j. p. H. ø. I. 1. 9. 4. 0. D. E. b. ,. 2. 7. N. c. T. 6. 8. B. æ. L. P. ⋱. ⋮. ⋰. (. ¯. `. ´. ). *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ G
Pisk marengsen kraftigt med piskeris over simrende vandbad, til den er ca. Tag marengsen fra varmen og fortsæt med at piske med elpisker, til den er kølet af
T. i. l. S. k. t. H. a. n. s. f. v. g. æ. e. r. m. d. b. ø. ,. o. h. V. p. j. å. u. c. z. D. O. (. 6. ). 4. 1. /. 2. 3. -. 5. F. C. 8. 0. G. M. B. P. N. y. ". L. 7. R. 9. e l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.