F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
Her får I et bud på, hvordan man laver nogle gode kyllingespyd med en alletiders marinade, som bl. Dette er netop årsagen til bloggens nemme og lækre opskrifter
P. i. s. t. a. c. e. ,. h. o. n. g. k. r. d. m. u. l. f. (. ). 4. p. 2. x. 3. 7. 5. å. v. æ. 1. 8. ø. %. 0. T. B. y. S. j. R. L. b. F. D. V. I. 6. J. 9. n g
F. i. n. e. h. o. g. s. m. å. k. a. r. p. y. t. d. l. u. J. j. ø. ,. b. v. f. S. P. -. H. æ. L. (. M. 4. ). T. I. 1. O. 2. 0. 5. 3. 6. 8. D. c. 9. G. C. N. B. R. /. ½. K
De sidste blev afprøvet med en ny metode, nemlig honning glaserede. Så er det ved at være sidst på sæsonen med at spise rødbeder, en grønsag som følger os hele vinteren
De fleste forbinder øllebrødmed deres barndom, måske endda noget mormor serverede. Skal den være mere "fin" i det, kan man med fordel presse øllebrødet gennem en sigte
Dog er opskrifterne ikke noget specielt, og billederne er ikke ligefrem inspirerende. Der er brugt gul pastafarve til kroppen, striberne er lavet med smeltet chokolade og vingerne er mandler der er smuttet og delt i to
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.