Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Da jeg handlet ind med Louis i dag fik jeg sådan en træng til øllebrød. Så midt i alt kaos med Louis som rendte rundt i Fakta og hev alt ned hylderne stod jeg samtid med hovedet ned i mobilen for at google en opskrift på hjemmelavet øllebrød
-. -. -. -. N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. L. u. f. t. i. g. e. o. m. æ. n. d. a. p. k. b. r. ø. c. 1. s. ,. 2. 5. h. l. 0. v. 4. G. y. O. j. M. E. T. S. å. /. P. B. 7
flage- eller sydesalt. 18 skal du i gang med at lave dejen ved 21-tiden aftenen før. 10 dl mel og/eller kerner – jeg bruger altid 6-7 dl hvedemel og 3-4 dl groft mel og blandede frø og kerner (rugmel, grahamsmel, græskarkerner, solsikkekerner, hirsefrø, sesamfrø – hvad som helst jeg har i skuffen). 12½-20½ time. Navn på opskriftVerdens bedste brødUdgivet den 2016-04-03Forberedelsestid 12H30MTilberedningstid 1H5M Samlet tidsforbrug 13H35MGennemsnitlig karakter no rating Based on 0 Review(s). 2 tsk flage- eller sydesalt. 10 dl mel og/eller kerner – jeg bruger altid 6-7 dl hvedemel og 3-4 dl groft mel og blandede frø og kerner (rugmel, grahamsmel, græskarkerner, solsikkekerner, hirsefrø, sesamfrø – hvad som helst jeg har i skuffen)
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Skriv en kommentar - Cancel Reply. Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. E-MAIL. Low carb brød. Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens
PinterestTwitterFacebookGoogleTumblrE-mailUdskriv 25 g. Nu har jeg efterhånden fået rigtig meget ros for mit foccacia brød, som er blevet bagt herhjemme en hulens masse gange
Rør nu dejen sammen med en el-pisker. Bag brødet i 30-40 minutter. Brød med soltørret tomat, basilikum og oliven175 gr hvedemel1 spsk bagepulver3 æg1 dl mælk1 dl olivenolie100 gr revet gruyére100 gr soltørret tomat50 gr græske oliven med provencekrydderi1 lille håndfulde basilikumbladeHavsalt og friskkværnet peber100 gr italiensk salamiTænd ovnen på 180 gr
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.