Flæk, udsten og skær blommerne i kvarte. Skræl, udkern og skær pærerne i ret grove stykker. Bland frugt og løg i en gryde med rosiner, sukker, chili, ingefær, kanelstænger og vineddike
Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævede valnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)
Bland hvedemel, fuldkornshvedemel og salt i en skål, og smuldr gæren heri. Bag valnøddebollerne i ca. Tilsæt vand og derefter yoghurten, og bland det godt
Gode opskrifter lever, det kan vi hurtigt blive enige om, og det gælder også denne. Virkelig velsmagende boller, både til morgenmad med smør og ost og med f
creme fraishe eller yoghurt natural. honning (jeg havde ikke noget honning, så jeg brugte ahornsirup). Tilsæt creme fraiche, honning, salt, valnødder, olie og rugmel og rør godt
Raita – Har du sagt indisk mad, må du også sige raita. chutney – du kan bruge en mild mangochutney, jeg bruger en hjemmelavet blommechutney, det betyder ikke så meget, det skal bare være en mild chutney
Valnøddeboller. Varm mælken op til den er lillefingervarm og opløs gæren deri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen grundigt sammen til den er ensartet
Da jeg ikke er fan af sennep, blev valnøddebollerne i stedet smurt med lidt aioli. Enkel og lækkert. Nogle vil nok mene at det er snyd, at kalde min opskrift for 'confit de canard' og det er det nok også, men det er en nem måde at tilberede and på, og det smager som confiteret and
Valnøddeboller. Og ja jeg lyder pænt gammel, når jeg siger sådan, men det gør den altså. I får i denne omgang glimt både fra februar og marts måned, fordi pludseligt var de bare væk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.