En hurtig arbejdsrejse tilTyrkietisidste uge. Fik en STOR suite på vores nye hotel udenfor Side. Jaccuzi, kingsize seng, det perfekte sminkebord, walk-in closet, flat screen og en fantastiskudsigt
Dertil får jeg selvfølgeligproteinerhovedsageligtfrakylling og oksekød. Så er der gået knapt halvanden uge sidensidste gang jeg opdaterede jer omkringmitløberi
Ingredienserne er derfor valgt ud fra denne barnedrøm af en lagkage. Fridagen var netop inden for rækkevidde, da jeg strøg iIrma og forsynede mig med lagkagebunde, hindbær, fløde og lemon curd
UPDATE. Lav en stangmaske forfraomkring stang nr. DIY Hæklet vaffel karklud ca. lav en stangmaske tilsvarendeomkring den næste stang, men denne gang stikker du indbagfra
Musaka stammer fra Mellemøsten og er en gratineret ret. Hele fire styks. Retten er også typisk for det balkanske køkken, men er i dag nok bedst kendt fraTyrkiet og Grækenland
Så er det vist blevet tidtil en lilleupdateherfra. Jeg/vi har lavet brødet både med hjælp frakøkkenmaskinen og i hånden, og vi synes bedst om resultatet, når det er håndlavet
Men jeg er ikke kun vild med banoffee pie – jeg er også vild (som ivirkeligvild) med en rigtig god mazarintærte, lavet helt fra bunden naturligvis – og derfor forsøger jeg migaltid frem med nye måder at lege med mazarinmassen på
Den har en let sødlig smag, som kommer frasirup. Er du faldet for det tyrkiske køkken, har du været på ferieiTyrkiet og savner det allerede, eller har du bare lyst til at prøve nogle andre kødgryder end de danske, så tjek vore samling af opskrifter på nogle af vores tyrkiskespecialiteter og delikatesser herunder
Isærhvis vandet bliver ved med at løbe så hurtigtfra kroppen, og det gør det jo nok. - og startskuddet har lydtIdag startede Peter og jeg nemlig op på den berømte og/eller berygtede kålsuppekur, som jeg fortalte jer om for en del dage siden
I denne uge har mit “Sund Tordag” indlæg besøg af MissJulia. Fordi det er skønhedens navn. Julia har netop startet sin egen madblog, og allerede efter få klik rundt på hendes side står det klart, at den er værd at følge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.