Ugensmenu . Men hvis du, ligesom jeg, har hang til nye oplevelser, kommer i denne uge forslag til en forret og en hovedret, som vil udgøre en fin nytårsmenu sammen med en dessert
Og så er tapenaderne oven i købet på tilbud i denne uge i SuperBest til en flad tier. Jeg kan varmt anbefale at bruge rigtig mange hele kerner i kosten
årets store middag. Ugensmenu . Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
åretsnytårsmenu finder du her. Den kommer så her i årets sidste uge. Og hvis jeg her på årets næstsidste dag må prale lidt, var der begejstring for mine langtidsbagte peberfrugter
Til en lille portion skal du bruge. Bladet burde også kunne bruges til tungere ting, så jeg prøvede at findele kikærterne til den grove bønnehummus nedenfor
W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. -. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
Ugensmenu . Ugens porretærte er lavet til ære for Sonia. Denne uges hovedret, porretærte med kartoffelbund og rygeost, lavede jeg for nylig til min gamle veninde, Sonia – og det viste sig at være hendes livret
Ugensmenu. Ugens salat er temmelig vild. Dels kan svampene på den måde holde sig et par uger, dels får de en mere markant smag, der gør dem velegnede til at blande i salater af perlebyg, perlerug etc
Ugensmenu . Derfor holder vi i denne uge pause fra de stærke orientalske retter og tager en tur til den danske underverden, lige dér hvor rødderne huserer
Hvis du har et drivhus, kan du sikkert allerede nu høste årets første spinat. Ugensmenu . Derfor er det tilladt at bruge alle slags grøntsager, pasta og bønner
er ugensmenu. De små lakridssmagende frø, som gemmer sig i stjernens arme indgår i masalaen (krydderiblandingen), som er helt uundværlig i ugens carryret
Ugensmenu . De danske asparges er ikke helt klar endnu, men man kan købe fine tyske og italienske asparges nu, så det ER en mulighed at hapse et par grønne stængler til ugens linsekarbonader
Ugensmenu . I min nye madpakkebog bruger jeg lakridsrod som spyd til terninger af frisk frugt – og snart kommer der en rødbedesalat på bloggen med en lakridsdressing
Ugensmenu . Hvis du bruger fuldkornspasta, er retten ikke blot spændende men også sund. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ugensmenu . Ugens salat er desuden med squash, peberfrugt, tranebær og valnødder. Denne uges kartoffeltærte er lagt sammen med spinat, løg, hvidløg og mozzareallaost til en slags lasagne – uden pastaplader ganske vist
Ugensmenu tomatsalat. Voksbønner kan også koges 3 minutter, afdryppes og bruges i en krydret wokret. _______________________________________________________________________________________________________________________________
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.