I aften skal vi have de bøffer, som var med i den "kødkasse" som jeg købte hos Årstiderne. Bøffer. Alt efter hvor lang tid kartoflerne mangler, begynder man tilberedningen af grøntsagerne og bøfferne
D. e. t. h. r. ø. k. l. a. i. n. f. C. s. v. o. d. m. ,. j. g. H. æ. b. I. c. z. S. å. u. ). J. p. M. G. (. 4. 5. 0. 1. ½. 2. 3. E. F. R. T. U. y. B. P. K. O. &. -. /. w. A. ) l
Jeg endte med at skære min mørbrad ud til bøffer, vikle dem ind i bacon og stege dem på panden. Mørbradbøffer, der mest af alt minder om skinkemedaljoner i en lidt mindre udgave
Som jeg begejstret skrev om i går på min Facebookside, har den lille økologiske café Mo & Fro i Borggade i Århus valgt at veganisere deres rødbedebøf i deres sandwich
S. t. e. g. b. ø. f. r. n. p. å. i. l. a. d. ,. o. s. m. æ. k. u. c. F. O. T. L. A. R. N. E. K. 7. 5. 0. y. B. G. M. 4. 2. v. 1. h. D. I. 6. V. H. P. (. ). ½. 8. -. é
Bland det klarede smør med samme mængde olivenolie, og pensl bøfferne på hver side. Jeg serverede mine bøffer med en lækker og meget nem dilddressing og en omgang spidskålssalat
De her linsebøffer er faste i konsistensen, de er saftige, og så smager de uuh-mami-lækkert. Bøfferne her består primært af linser, løg, broccoli og svampe
Har du en rest ris, nødder og tofu kan du lave nogle af de her gode bøffer. Server bøfferne. 4 portioner – 8 bøffer90 g. Bøfferne får meget smag af de nødder du bruger1 lille bundt persille eller koriander250 g tofu2 spsk soya2 spsk olie til stegningRist nødderne på en tør pande i nogle minutter. Lav 8 bøffer. Steg bøfferne i 5 – 8 minutter på hver side til de er gyldne og gennemvarme. 8 bøffer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.