D. e. t. h. r. ø. k. l. a. i. n. f. C. s. v. o. d. m. ,. j. g. H. æ. b. I. c. z. S. å. u. ). J. p. M. G. (. 4. 5. 0. 1. ½. 2. 3. E. F. R. T. U. y. B. P. K. O. &. -. /. w. A. ) l
Jeg endte med at skære min mørbrad ud til bøffer, vikle dem ind i bacon og stege dem på panden. Hvorfor ved jeg ikke, for vores “grise-skuffe” i fryseren er den største og den er altid fyldt
Derefter formes farsen til bøfferog steges i smør/olie på panden (bedst når de er gennemstegt). Måske ikke den mest elegante ret, men den smager af sol og sommer
Som jeg begejstret skrev om i går på min Facebookside, har den lille økologiske café Mo & Fro i Borggade i Århus valgt at veganisere deres rødbedebøf i deres sandwich
S. t. e. g. b. ø. f. r. n. p. å. i. l. a. d. ,. o. s. m. æ. k. u. c. F. O. T. L. A. R. N. E. K. 7. 5. 0. y. B. G. M. 4. 2. v. 1. h. D. I. 6. V. H. P. (. ). ½. 8. -. é
Bland det klarede smør med samme mængde olivenolie, og pensl bøfferne på hver side. Og sådan nogle skal altså steges ordentligt, så de bliver helt perfekte
De her linsebøffer er faste i konsistensen, de er saftige, og så smager de uuh-mami-lækkert. Den her opskrift er en hyldest til dig, der lader dig inspirere, og som spiser mere og mere plantebaseret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.