Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartofler og kyllingefilet i parmaskinke med feta ogsalvie
Svinemørbrad med parmaskinke, salviemed pasta med sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. Rul mørbraden sammen igen, og luk den med et par kødnåle
Samtidig er grønkålen blandet medabrikos, som giver sødme samt granatæble som tilsætter lidt. Ikke nok med, at den er spækket med vitaminer og mineraler, den går samtidig fantastisk sammen med dine juleretter - Bl
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger medsalvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Nogle gange skal det gå lidt hurtigt om morgenen – Der er det godt med en koldhævet dej, da man bare skal smække dem i ovnen næste morgen, og bum, så er der friskt morgenbrød
Brun det på begge side, skru lidt ned og tilsæt så den sidste del smør sammen med hvidløg, som du lige knuser med groft med siden af en kniv, og de sidste salvieblade
Kartofler med ansjossmør som tilbehør. Kyllingespyd 600 g kyllingelever, renset og skåret i mindre stykker 4 skiver hvidt brød 20 friske salvieblade 8 skiver parmaskinke Friskkværnet peber Kartofler med ansjossmør Kartofler 50–75 g smør 4 ansjoser i olie Kyllingespyd [. 20 friske salvieblade
De blev lavet til en grov kartoffelmos med groftrevet parmesan og friterede salvieblade. Det er jo, hvad der sker med nye kartofler – flygtig ungdom og så videre
Til mosen skal man koge kartoflerne godt møre – uden salt, mose dem groft med et piskeris, røre mosen fast med lidt salt og tilsætte en håndfuld groftrevet parmesan og to-tre spiseskefulde af den olie, man har frittet salviebladene i
Smag til med salt. Kylling, fisk, svinekød, i salat eller på crostini ( grillede brød) 1 bundt salvie. Alle ingredienser blendes i den rækkefølge det står
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.